Kremiškas braškių ir mangų kokteilis

POPULIARU!DESERTAIGĖRIMAI

Dovilė, Be Dietų

Apie

Šis kokteilis yra mano pats mėgstamiausias. Puikiai tika ir kaip sveikesnis desertas, ir kaip greiti be galo gardūs pusryčiai. Mangai ir kokosų pienas suteikia kremiškumo, o braškės – gaivos.

Paruošimas

– Mangą švariai nuplaukite, nulupkite, išimkite kaulą, o minkštimą perpjaukite į kelias dalis.
– Braškes nuplaukite ir nuskabykite uodegėles.
– Mangą ir braškes sudėkite į elektrinį trintuvą, supilkite kokosų pieną. Sutrinkite iki vientisos, glotnios konsistencijos.
– Pilkite į taures ir skanaukite!

Patarimai

– Jeigu norite dar tirštesnio, šaukšteliu kabinamo kokteilio, mangą (arba braškes) naudokite šaldytą: supjaustykite kubeliais, išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos lentutės ir padėkite į šaldiklį bent 3–4 valandoms.
– Vietoje kokosų pieno tinka ir kitoks augalinis pienas ar graikiškas jogurtas, bet būtent su kokosų pienu kokteilis man pavyksta pats skaniausias, kremiškiausias.

Ingridientai

– 1 vienetas mango vaisiaus (gerai prinokusio)
– 200 gramų braškių
– 200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)